Նիւթ

Վերնագիր: Impact of Continuous Workforce Training in Tea Industry on the Quality of Tea

Ստեղծողը:

Hadi Motazare

Տեսակ:

Հոդված

Ամսագրի կամ հրապարակման վերնագիր:

Սոցիալ-տնտեսական զարգացման արդի հիմնախնդիրները Հայաստանի Հանրապետությունում =Современные проблемы социaльно-экономического развития в Республике Армения =The contemporary issues of socioeconomic development in the Republic of Armenia

Հրապարակման ամսաթիւ:

2013

Հատոր:

2

ISSN:

1829-4324

Լրացուցիչ տեղեկութիւն:

կապին հետեւելուն համար սեղմէ հոս

Այլ վերնագիր:

Թեյի արդյունաբերության ու վերամշակման ոլորտում ներգրավված Աշխատողների շարունակական վերապատրաստումների ազդեցությունը արտադրված թեյի որակի վրա; Влияние постоянных переподготовок работников, вовлеченных в сферу роизводства и обработки чая, на качество произведенного чая

Ծածկոյթ:

176-179

Ամփոփում:

Իրանի Իսլմական Հանրապետությունում արտադրված թեյը համարվում է աշխարհում ամենամաքուր ու առողջարար թեյերից մեկը։ Իրանի սպառողական զամμյուղում թեյի զμաղեցրած հատուկ տեղի, մշակման ու արտադրության գործընթացում ավելի քան 70 000 տնային տնտեսությունների ներգրավման և Գիլան ու Մազանդարան գավառների տնտեսություններում դրա ունեցած դերի ու տեղի շնորհիվ անհրաժեշտություն առաջացավ հետազոտություններ իրականացնել, որոնց միջոցով կμացահայտվեն թեյի մշակման ոլորտում առկա հիմնախնդիրների լուծումները և դրա քանակական ու որակական μարելավման ուղիները։ Чай, произведенный в Исламской Республике Иран, считается одним из самых экологически чистых и оздоровительных чаев в мире. Необходимость проведения исследований с целью выявления решений существующих проблем в сфере обработки чая и поиска путей количественного и качественного улучшения данной сферы обусловлена особым местом, занимаемым чаем в потребительской корзине Ирана, вовлеченностью в процесс его обработки и производства более чем 70,000 домашних хозяйств, а также ролью и местом чая в экономике провинций Гилан и Мазандаран.

Հրատարակիչ:

ՀՀ ԳԱԱ հրատ.

Ստեղծման ամսաթիւը:

2013-10-10

Ձեւաչափ:

pdf

Նոյնացուցիչ:

oai:arar.sci.am:257678

Բնօրինակին գտնուելու վայրը:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Նիւթին հաւաքածոները:

Վերջին անգամ ձեւափոխուած է:

Jan 17, 2025

Մեր գրադարանին մէջ է սկսեալ:

Jul 24, 2020

Նիւթին բովանդակութեան հարուածներուն քանակը:

11

Նիւթին բոլոր հասանելի տարբերակները:

https://arar.sci.am/publication/280648

Ցոյց տուր նկարագրութիւնը RDF ձեւաչափով:

RDF

Ցոյց տուր նկարագրութիւնը OAI-PMH ձեւաչափով։

OAI-PMH

Հրատարակութեան անունը Թուական
Impact of Continuous Workforce Training in Tea Industry on the Quality of Tea Jan 17, 2025

Օբյեկտի տեսակ՝

Նման

Այս էջը կ'օգտագործէ 'cookie-ներ'։ Յաւելեալ տեղեկատուութիւն