Օբյեկտ

Վերնագիր: Impact of Continuous Workforce Training in Tea Industry on the Quality of Tea

Ստեղծողը:

Hadi Motazare

Տեսակ:

Հոդված

Ամսագրի կամ հրապարակման վերնագիր:

Սոցիալ-տնտեսական զարգացման արդի հիմնախնդիրները Հայաստանի Հանրապետությունում =Современные проблемы социaльно-экономического развития в Республике Армения =The contemporary issues of socioeconomic development in the Republic of Armenia

Հրապարակման ամսաթիվ:

2013

Հատոր:

2

ISSN:

1829-4324

Լրացուցիչ տեղեկություն:

սեղմիր այստեղ կապին հետևելու համար

Այլ վերնագիր:

Թեյի արդյունաբերության ու վերամշակման ոլորտում ներգրավված Աշխատողների շարունակական վերապատրաստումների ազդեցությունը արտադրված թեյի որակի վրա; Влияние постоянных переподготовок работников, вовлеченных в сферу роизводства и обработки чая, на качество произведенного чая

Ծածկույթ:

176-179

Ամփոփում:

Իրանի Իսլմական Հանրապետությունում արտադրված թեյը համարվում է աշխարհում ամենամաքուր ու առողջարար թեյերից մեկը։ Իրանի սպառողական զամμյուղում թեյի զμաղեցրած հատուկ տեղի, մշակման ու արտադրության գործընթացում ավելի քան 70 000 տնային տնտեսությունների ներգրավման և Գիլան ու Մազանդարան գավառների տնտեսություններում դրա ունեցած դերի ու տեղի շնորհիվ անհրաժեշտություն առաջացավ հետազոտություններ իրականացնել, որոնց միջոցով կμացահայտվեն թեյի մշակման ոլորտում առկա հիմնախնդիրների լուծումները և դրա քանակական ու որակական μարելավման ուղիները։ Чай, произведенный в Исламской Республике Иран, считается одним из самых экологически чистых и оздоровительных чаев в мире. Необходимость проведения исследований с целью выявления решений существующих проблем в сфере обработки чая и поиска путей количественного и качественного улучшения данной сферы обусловлена особым местом, занимаемым чаем в потребительской корзине Ирана, вовлеченностью в процесс его обработки и производства более чем 70,000 домашних хозяйств, а также ролью и местом чая в экономике провинций Гилан и Мазандаран.

Հրատարակիչ:

ՀՀ ԳԱԱ հրատ.

Ստեղծման ամսաթիվը:

2013-10-10

Ձևաչափ:

pdf

Նույնացուցիչ:

oai:arar.sci.am:257678

Բնօրինակի գտնվելու վայրը:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Օբյեկտի հավաքածուներ:

Վերջին անգամ ձևափոխված:

Jan 17, 2025

Մեր գրադարանում է սկսած:

Jul 24, 2020

Օբյեկտի բովանդակության հարվածների քանակ:

11

Օբյեկտի բոլոր հասանելի տարբերակները:

https://arar.sci.am/publication/280648

Ցույց տուր նկարագրությունը RDF ձևաչափով:

RDF

Ցույց տուր նկարագրությունը OAI-PMH ձևաչափով։

OAI-PMH

Հրատարակության անուն Ամսաթիվ
Impact of Continuous Workforce Training in Tea Industry on the Quality of Tea Jan 17, 2025

Օբյեկտի տեսակ՝

Նման

Այս էջը օգտագործում է 'cookie-ներ'։ Ավելի տեղեկատվություն