Ագրոգիտություն և տեխնոլոգիա=Agriscience and Technology= Агронаука и технология
Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան
Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
The aim of the current research is to produce new chocolate products with some amount of vitamin content. At the same time, a more cost-effective raw material has been used as a leguminous mass, namely apricot kernel, which usually serves as a secondary raw material in the juice production. The technology of functional milk chocolate production has been developed based on the sprouted apricot kernel, which is a source for B1, B2 vitamins. The developed technology can be easily introduced in the production and will promote the development of national chocolate industry.
Երևան
oai:arar.sci.am:357019
ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան
Jun 21, 2024
Apr 14, 2023
24
https://arar.sci.am/publication/386299
Edition name | Date |
---|---|
Hovhannisyan, N. G., Developing a New Recipe for Milk Chocolate | Jun 21, 2024 |
Hovhannisyan, N. G. Khanamiryan, K. S. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Hovhannisyan, N. G. Vanoyan, A. P. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Hovhannisyan, N. G. Aloyan, A. S. Durgaryan, A. M. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Hovhannisyan, N. G. Mkhitaryan, H. V. Aperyan, G. B. Hayrapetyan, R. S. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Gabrielyan, A. H. Iskandaryan, G. B. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Hovhannisyan, A. S. Beglaryan, M. R. Pipoyan, D. A. Merendino, N. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Khachatryan, T. L. Shahinyan, L. V. Harutyunyan, Sh. H. Nersisyan, A. H. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Pipoyan, D. A. Beglaryan, M. R. Stepanyan, S. A. Gharibyan, G. K. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան