Ագրոգիտություն և տեխնոլոգիա=Agriscience and Technology= Агронаука и технология
Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան
Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Brandy spirits, matured for three years and produced with various yeasts, were examined to assess their quality. The study included evaluating sensory indicators and conducting a qualitative and quantitative analysis of volatile aromatic compounds. Results showed that brandy spirits fermented with “Oenoferm Bouquet” yeast, displayed the highest concentrations of volatile aromatic substances, with this variant receiving the most favorable tasting evaluation among the sampled spirits.
Երևան
oai:arar.sci.am:375894
ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան
Jun 24, 2024
Jun 21, 2024
9
https://arar.sci.am/publication/406639
Հրատարակութեան անունը | Թուական |
---|---|
Khachatryan, T. L., Studying the Effects of Various Yeast on the Three-Year Aging Process of Brandy Spirits Made From “Kangun” and “Meghrabuyr”Grape Varieties | Jun 24, 2024 |
Grigoryan, L. Sh. Saharian, A. A. Mkrtchyan, A. H. Khachatryan, H. F. Grigoryan, M. L. Petrosyan, T. A. Harutyunyan, H. P.
Gabrielyan, A. H. Iskandaryan, G. B. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Hovhannisyan, A. S. Beglaryan, M. R. Pipoyan, D. A. Merendino, N. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Hovhannisyan, N. G. Mkhitaryan, H. V. Aperyan, G. B. Hayrapetyan, R. S. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Pipoyan, D. A. Beglaryan, M. R. Stepanyan, S. A. Gharibyan, G. K. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Chatinyan, N. R. Karakhanyan, M. G. Dallakyan, N. S. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Balayan, E. B. Araksyants, A. E. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Sahradyan, S. I. Ghazaryan, A. V. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան