Ագրոգիտություն և տեխնոլոգիա=Agriscience and Technology= Агронаука и технология
Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան
Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Functional food production has become relevant, particularly in recent years, related to technical advancement, reduction of physiological energy consumption and imbalance in labor capacity. Healthy diet is one of the most important factors describing the health of country’s population. In this regard development of new technologies for manufacturing new range of flour confectionery products is considered to be quite actual, while functional food production technology is of significant importance from the prospect of food industry development on the whole. The recommended technology can be easily introduced in the production with no need for additional technological equipment.
Երևան
oai:arar.sci.am:358962
ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան
Jun 21, 2024
Apr 27, 2023
30
https://arar.sci.am/publication/388086
Հրատարակության անուն | Ամսաթիվ |
---|---|
Hovhannisyan, N. G., Development of Cupcake Production Technology Using Rye Flour | Jun 21, 2024 |
Hovhannisyan, N. G. Khanamiryan, K. S. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Hovhannisyan, N. G. Manukyan, A. H. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Hovhannisyan, N. G. Aloyan, A. S. Durgaryan, A. M. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Hovhannisyan, N. G. Mkhitaryan, H. V. Aperyan, G. B. Hayrapetyan, R. S. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Gabrielyan, A. H. Iskandaryan, G. B. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Hovhannisyan, A. S. Beglaryan, M. R. Pipoyan, D. A. Merendino, N. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Khachatryan, T. L. Shahinyan, L. V. Harutyunyan, Sh. H. Nersisyan, A. H. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Pipoyan, D. A. Beglaryan, M. R. Stepanyan, S. A. Gharibyan, G. K. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան