Ագրոգիտություն և տեխնոլոգիա=Agriscience and Technology= Агронаука и технология
Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան
Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
A novel recipe and production technology for sugar confectionery, specifically marmalade, has been developed through scientific and experimental research. The findings affirm that pumpkin and sea buckthorn purees can effectively substitute traditional plum and apple purees, eliminating the need for various coloring agents. The suggested product represents a domestically-produced marmalade, particularly in the food market, and this endeavor will play a crucial role in advancing both marmalade production and the development of the raw material base.
Երևան
oai:arar.sci.am:375893
ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան
Jun 21, 2024
Jun 21, 2024
10
https://arar.sci.am/publication/406638
Edition name | Date |
---|---|
Hovhannisyan, N. G., Using Alternative Raw Materials in Sugar Confectionery Production | Jun 21, 2024 |
Hovhannisyan, N. G. Khanamiryan, K. S. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Hovhannisyan, N. G. Manukyan, A. H. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Hovhannisyan, N. G. Vanoyan, A. P. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Hovhannisyan, N. G. Aloyan, A. S. Durgaryan, A. M. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Gabrielyan, A. H. Iskandaryan, G. B. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Hovhannisyan, A. S. Beglaryan, M. R. Pipoyan, D. A. Merendino, N. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Khachatryan, T. L. Shahinyan, L. V. Harutyunyan, Sh. H. Nersisyan, A. H. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Pipoyan, D. A. Beglaryan, M. R. Stepanyan, S. A. Gharibyan, G. K. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան