Օբյեկտ

Վերնագիր: ԼՂՀ ֊ում տարածված բուսական ծագում ունեցող հիմնական կերերի սննդարարությունը

Publication Details:

Հանդեսը լույս է տեսնում տարին մեկ անգամ:

Journal or Publication Title:

Արցախի պետական համալսարանի գիտական տեղեկագիր. Հասարակական և բնական գիտություններ=Ученые записки Арцахского государственного университета: Социальные и естественные науки=Artsakh state university's Proceedings: Social and natural sciences

Date of publication:

2003

Volume:

1-2 (6-7)

Official URL:


Corporate Creators:

Արցախի պետական համալսարան

Contributor(s):

Գլխ․ խմբ.՝ Հ. Վ. Գրիգորյան

Coverage:

60-61

Abstract:

На статью Шахназаряна С.А. по теме „Питательная ценность основных кормов растительного происхождения распространенные в НКР” . В научно -хозяйствнных опытах на дойных коровах изучена питательная ценность зеленной массы ячменя, кукурузы, моцерны, эспарцета, сорго, а также кукурозного зерна, сахарной свеклы, гороха, кукурозного силоса и ее влияние на качество и каличество полученного молока. Результаты проведенных исследований могут стать основой для составления полноценного рациона молочного скота в условиях НКР.

Place of publishing:

Ստեփանակերտ

Format:

pdf

Identifier:

oai:arar.sci.am:369876

Language:

hy

Digitization:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Location of original object:

Արցախի պետական համալսարան

Օբյեկտի հավաքածուներ:

Վերջին անգամ ձևափոխված:

Feb 13, 2024

Մեր գրադարանում է սկսած:

Feb 12, 2024

Օբյեկտի բովանդակության հարվածների քանակ:

11

Օբյեկտի բոլոր հասանելի տարբերակները:

https://arar.sci.am/publication/399635

Ցույց տուր նկարագրությունը RDF ձևաչափով:

RDF

Ցույց տուր նկարագրությունը OAI-PMH ձևաչափով։

OAI-PMH

Օբյեկտի տեսակ՝

Նման

Այս էջը օգտագործում է 'cookie-ներ'։ Ավելի տեղեկատվություն