Object structure

Հրապարակման մանրամասներ:

Հանդեսը լույս է տեսնում տարին մեկ անգամ:

Ամսագրի կամ հրապարակման վերնագիր:

Արցախի պետական համալսարանի գիտական տեղեկագիր. Հասարակական և բնական գիտություններ=Ученые записки Арцахского государственного университета: Социальные и естественные науки=Artsakh state university's Proceedings: Social and natural sciences

Հրապարակման ամսաթիվ:

2003

Հատոր:

1-2 (6-7)

Պաշտոնական URL:


Վերնագիր:

ԼՂՀ ֊ում տարածված բուսական ծագում ունեցող հիմնական կերերի սննդարարությունը

Ստեղծողը:

Շահնազարյան, Ս .Ա .

Համատեղ հեղինակները:

Արցախի պետական համալսարան

Աջակից(ներ):

Գլխ․ խմբ.՝ Հ. Վ. Գրիգորյան

Խորագիր:

Բնագիտություն ; Անասնակերեր

Ծածկույթ:

60-61

Ամփոփում:

На статью Шахназаряна С.А. по теме „Питательная ценность основных кормов растительного происхождения распространенные в НКР” . В научно -хозяйствнных опытах на дойных коровах изучена питательная ценность зеленной массы ячменя, кукурузы, моцерны, эспарцета, сорго, а также кукурозного зерна, сахарной свеклы, гороха, кукурозного силоса и ее влияние на качество и каличество полученного молока. Результаты проведенных исследований могут стать основой для составления полноценного рациона молочного скота в условиях НКР.

Հրատարակության վայրը:

Ստեփանակերտ

Տեսակ:

Հոդված

Ձևաչափ:

pdf

Լեզու:

hy

Թվայնացում:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Բնօրինակի գտնվելու վայրը:

Արցախի պետական համալսարան