Նիւթ

Վերնագիր: ԼՂՀ ֊ում տարածված բուսական ծագում ունեցող հիմնական կերերի սննդարարությունը

Ստեղծողը:

Շահնազարյան, Ս .Ա .

Տեսակ:

Հոդված

Հրապարակման մանրամասներ:

Հանդեսը լույս է տեսնում տարին մեկ անգամ:

Ամսագրի կամ հրապարակման վերնագիր:

Արցախի պետական համալսարանի գիտական տեղեկագիր. Հասարակական և բնական գիտություններ=Ученые записки Арцахского государственного университета: Социальные и естественные науки=Artsakh state university's Proceedings: Social and natural sciences

Հրապարակման ամսաթիւ:

2003

Հատոր:

1-2 (6-7)

Պաշտոնական URL:


Համատեղ հեղինակները:

Արցախի պետական համալսարան

Աջակից(ներ):

Գլխ․ խմբ.՝ Հ. Վ. Գրիգորյան

Ծածկոյթ:

60-61

Ամփոփում:

На статью Шахназаряна С.А. по теме „Питательная ценность основных кормов растительного происхождения распространенные в НКР” . В научно -хозяйствнных опытах на дойных коровах изучена питательная ценность зеленной массы ячменя, кукурузы, моцерны, эспарцета, сорго, а также кукурозного зерна, сахарной свеклы, гороха, кукурозного силоса и ее влияние на качество и каличество полученного молока. Результаты проведенных исследований могут стать основой для составления полноценного рациона молочного скота в условиях НКР.

Հրատարակութեան վայրը:

Ստեփանակերտ

Ձեւաչափ:

pdf

Նոյնացուցիչ:

oai:arar.sci.am:369876

Լեզու:

hy

Թուայնացում:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Բնօրինակին գտնուելու վայրը:

Արցախի պետական համալսարան

Նիւթին հաւաքածոները:

Վերջին անգամ ձեւափոխուած է:

Feb 13, 2024

Մեր գրադարանին մէջ է սկսեալ:

Feb 12, 2024

Նիւթին բովանդակութեան հարուածներուն քանակը:

11

Նիւթին բոլոր հասանելի տարբերակները:

https://arar.sci.am/publication/399635

Ցոյց տուր նկարագրութիւնը RDF ձեւաչափով:

RDF

Ցոյց տուր նկարագրութիւնը OAI-PMH ձեւաչափով։

OAI-PMH

Օբյեկտի տեսակ՝

Նման

Այս էջը կ'օգտագործէ 'cookie-ներ'։ Յաւելեալ տեղեկատուութիւն