Ագրոգիտություն և տեխնոլոգիա=Agriscience and Technology= Агронаука и технология
Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան
Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
The current article is dedicated to the study of the possibility of obtaining alcoholic beverages made by fermenting natural honey (honey wine) using different types of dry active yeast and yeast autolysis derivatives. The data obtained from the results of the research will be interesting both from the scientific and production point of view and allow us to conclude that the selected yeasts can be used for the production of such alcoholic beverages.
Երևան
oai:arar.sci.am:358864
ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան
Jun 21, 2024
Apr 25, 2023
12
https://arar.sci.am/publication/387989
Edition name | Date |
---|---|
Bakhshetsyan, Sh. A., Study of the Possibility of Honey Wine Production Using New Active Dry Yeasts and Yeasts Derivatives | Jun 21, 2024 |
Bakhshetsyan, Shahane Gevorgyan, Elyanora Mikayelyan, Mikayel Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Iskandaryan, A. Kh. Mikaelyan, M. N. Gevorgyan, E. R. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Kazumyan, K. N. Mikayelyan, M. N. Gevorkyan, E. R. Jraghatspanyan, A. A. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Kazumyan, K. N. Mikaelyan, M. N. Gevorgyan, E. R. Jraghatspanyan, A. A. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Chatinyan, N. R. Minasyan, K. Zh. Matevosyan, A. E. Gevorgyan, S. H. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Gabrielyan, A. H. Iskandaryan, G. B. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Hovhannisyan, A. S. Beglaryan, M. R. Pipoyan, D. A. Merendino, N. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Khachatryan, T. L. Shahinyan, L. V. Harutyunyan, Sh. H. Nersisyan, A. H. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան