Ագրոգիտություն և տեխնոլոգիա=Agriscience and Technology= Агронаука и технология
Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան
Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
The second part of the article series is about the study of the influence of yeast and autolyzed yeast derivative on red wines’ qualitative and quantitative characteristics. Wine samples in which the preparation process was explained in the first part of the article were investigated. Wine coloring and phenolic compounds were measured. Organoleptic properties of the wines are presented as spider graphs with tasting notes.
Երևան
oai:arar.sci.am:375835
ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան
Jun 21, 2024
Jun 20, 2024
4
https://arar.sci.am/publication/406579
Kazumyan, K. N. Mikaelyan, M. N. Gevorgyan, E. R. Jraghatspanyan, A. A. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Bakhshetsyan, Sh. A. Gevorgyan, E. R. Mikayelyan, M. N. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Gabrielyan, A. H. Iskandaryan, G. B. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Hovhannisyan, A. S. Beglaryan, M. R. Pipoyan, D. A. Merendino, N. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Khachatryan, T. L. Shahinyan, L. V. Harutyunyan, Sh. H. Nersisyan, A. H. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Hovhannisyan, N. G. Mkhitaryan, H. V. Aperyan, G. B. Hayrapetyan, R. S. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Pipoyan, D. A. Beglaryan, M. R. Stepanyan, S. A. Gharibyan, G. K. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Chatinyan, N. R. Karakhanyan, M. G. Dallakyan, N. S. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան