Object

Title: Ֆունկցիոնալ նշանակության նոր թխվածքաբլիթների տեխնոլոգիայի մշակում, որակի և անվտանգության գնահատում

Հրապարակման մանրամասներ:

«Բանբեր Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանի» հանդեսն ընդգրկված է դոկտորական ատենախոսությունների արդյունքների տպագրման համար ընդունելի գիտական հրատարակությունների ցանկում:

Ամսագրի կամ հրապարակման վերնագիր:

Բանբեր Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանի=Вестник Армянского государственного экономического университета=Messenger of Armenian State University of Economics

Հրապարակման ամսաթիվ:

2019

Համար:

2

ISSN:

1829-0280

Պաշտոնական URL:


Լրացուցիչ տեղեկություն:

Саградян Сильва, Казарян Астхик, Оганнисян Нарине, Sahradyan Silva, Ghazaryan Astghik, Hovhannisyan Narine

Այլ վերնագիր:

Разработка технологии, оценка качества и безопасности новых печений функционального назначения ; Development of the Technology of New Functiona lCookies, Quality and Safety Assessment

Հրատարակության վայրը:

Երևան

Հրատարակիչ:

«Տնտեսագետ» հրատ․

Ձևաչափ:

pdf

Չափեր:

էջ 132-140

Ֆիզիկական այլ նկարագրություն:

աղս․

Նույնացուցիչ:

oai:arar.sci.am:271096

Լեզու:

հy ; ru ; en

Գլխավոր նշում:

Նյութը վերցված է Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանի կայքից։

Object collections:

Last modified:

Jan 30, 2025

In our library since:

Jun 17, 2021

Number of object content hits:

19

All available object's versions:

https://arar.sci.am/publication/295390

Show description in RDF format:

RDF

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

Objects

Similar

This page uses 'cookies'. More information