Օբյեկտ

Վերնագիր: Ֆունկցիոնալ նշանակության նոր թխվածքաբլիթների տեխնոլոգիայի մշակում, որակի և անվտանգության գնահատում

Հրապարակման մանրամասներ:

«Բանբեր Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանի» հանդեսն ընդգրկված է դոկտորական ատենախոսությունների արդյունքների տպագրման համար ընդունելի գիտական հրատարակությունների ցանկում:

Ամսագրի կամ հրապարակման վերնագիր:

Բանբեր Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանի=Вестник Армянского государственного экономического университета=Messenger of Armenian State University of Economics

Հրապարակման ամսաթիվ:

2019

Համար:

2

ISSN:

1829-0280

Պաշտոնական URL:


Լրացուցիչ տեղեկություն:

Саградян Сильва, Казарян Астхик, Оганнисян Нарине, Sahradyan Silva, Ghazaryan Astghik, Hovhannisyan Narine

Այլ վերնագիր:

Разработка технологии, оценка качества и безопасности новых печений функционального назначения ; Development of the Technology of New Functiona lCookies, Quality and Safety Assessment

Հրատարակության վայրը:

Երևան

Հրատարակիչ:

«Տնտեսագետ» հրատ․

Ձևաչափ:

pdf

Չափեր:

էջ 132-140

Ֆիզիկական այլ նկարագրություն:

աղս․

Նույնացուցիչ:

oai:arar.sci.am:271096

Լեզու:

հy ; ru ; en

Գլխավոր նշում:

Նյութը վերցված է Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանի կայքից։

Օբյեկտի հավաքածուներ:

Վերջին անգամ ձևափոխված:

Jan 30, 2025

Մեր գրադարանում է սկսած:

Jun 17, 2021

Օբյեկտի բովանդակության հարվածների քանակ:

20

Օբյեկտի բոլոր հասանելի տարբերակները:

https://arar.sci.am/publication/295390

Ցույց տուր նկարագրությունը RDF ձևաչափով:

RDF

Ցույց տուր նկարագրությունը OAI-PMH ձևաչափով։

OAI-PMH

Օբյեկտի տեսակ՝

Նման

Այս էջը օգտագործում է 'cookie-ներ'։ Ավելի տեղեկատվություն