Разработка технологии, оценка качества и безопасности новых печений функционального назначения ; Development of the Technology of New Functiona lCookies, Quality and Safety Assessment
Երևան
oai:arar.sci.am:271096
Նյութը վերցված է Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանի կայքից։
Jan 30, 2025
Jun 17, 2021
19
https://arar.sci.am/publication/295390
Edition name | Date |
---|---|
Սահրադյան, Սիլվա, Ֆունկցիոնալ նշանակության նոր թխվածքաբլիթների տեխնոլոգիայի մշակում, որակի և անվտանգության գնահատում | Jan 30, 2025 |
Սահրադյան, Սիլվա Հարությունյան, Աննա Հարությունյան, Ռոմիկ
Կարապետյան, Արմեն Խաչատրյան, Օլյա Չիլինգարյան, Հարություն
Մինասյան, Արմինե
Մելիքյան, Վարդանուշ Սահակյան, Լարիսա
Սահրադյան, Սիլվա Ղազարյան, Ամելիա