Ագրոգիտություն և տեխնոլոգիա=Agriscience and Technology= Агронаука и технология
Казарян Астхик, Саградян Сильва, Ghazaryan Astghik, Sahradyan Silva
Expanding the Range of Functional Confectionery Products with Natural Ingredients ; Расширение ассортимента функциональных кондитерских изделий путем применения натуральных ингредиентов
Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան
Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Երևան
oai:arar.sci.am:411699
ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան
Sep 17, 2025
Sep 17, 2025
2
https://arar.sci.am/publication/445818
Edition name | Date |
---|---|
Ղազարյան, Աստղիկ, Ֆունկցիոնալ հրուշակեղենի տեսականու ընդլայնումը բնական բաղադրիչների կիրառմամբ | Sep 17, 2025 |
Սահրադյան, Սիլվա Ղազարյան, Աստղիկ Հովհաննիսյան, Նարինե
Սահրադյան, Սիլվա Ղազարյան, Ամելիա
Սահրադյան, Սիլվա Հարությունյան, Աննա Հարությունյան, Ռոմիկ