Object

Title: Հացի խմորի և թթխմորի միկրոֆլորայի մասին

Ամսագրի կամ հրապարակման վերնագիր:

Միկրոբիոլոգիական ժողովածու = Микробиологический сборник

Հրապարակման ամսաթիվ:

1950

Հատոր:

5

Լրացուցիչ տեղեկություն:

Саруханян Ф. Г., Севоян А. Г.

Այլ վերնագիր:

О микрофлоре хлебных заквасок и теста

Ծածկույթ:

51-64

Հրատարակիչ:

ՀՍՍՌ ԳԱ հրատ․

Ձևաչափ:

pdf

Նույնացուցիչ:

oai:arar.sci.am:150848

Բնօրինակի գտնվելու վայրը:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Object collections:

Last modified:

Jun 21, 2022

In our library since:

May 30, 2020

Number of object content hits:

11

All available object's versions:

https://arar.sci.am/publication/165971

Show description in RDF format:

RDF

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

Objects

Similar

This page uses 'cookies'. More information