Օբյեկտ

Վերնագիր: Հացի խմորի և թթխմորի միկրոֆլորայի մասին

Ամսագրի կամ հրապարակման վերնագիր:

Միկրոբիոլոգիական ժողովածու = Микробиологический сборник

Հրապարակման ամսաթիվ:

1950

Հատոր:

5

Լրացուցիչ տեղեկություն:

Саруханян Ф. Г., Севоян А. Г.

Այլ վերնագիր:

О микрофлоре хлебных заквасок и теста

Ծածկույթ:

51-64

Հրատարակիչ:

ՀՍՍՌ ԳԱ հրատ․

Ձևաչափ:

pdf

Նույնացուցիչ:

oai:arar.sci.am:150848

Բնօրինակի գտնվելու վայրը:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Օբյեկտի հավաքածուներ:

Վերջին անգամ ձևափոխված:

Jun 21, 2022

Մեր գրադարանում է սկսած:

May 30, 2020

Օբյեկտի բովանդակության հարվածների քանակ:

11

Օբյեկտի բոլոր հասանելի տարբերակները:

https://arar.sci.am/publication/165971

Ցույց տուր նկարագրությունը RDF ձևաչափով:

RDF

Ցույց տուր նկարագրությունը OAI-PMH ձևաչափով։

OAI-PMH

Օբյեկտի տեսակ՝

Նման

Այս էջը օգտագործում է 'cookie-ներ'։ Ավելի տեղեկատվություն