Օբյեկտ

Վերնագիր: Շաքարասնկերի կողմից տարբեր տեսակի շաքարների խմորման ինտենսիվության հարցի շուրջը

Ստեղծողը:

Հախինյան, Հ․ Մ․

Տեսակ:

Հոդված

Ամսագրի կամ հրապարակման վերնագիր:

Միկրոբիոլոգիական ժողովածու = Микробиологический сборник

Հրապարակման ամսաթիւ:

1950

Հատոր:

5

Լրացուցիչ տեղեկութիւն:

Ахинян Р. М.

Այլ վերնագիր:

К вопросу интенсивности сбраживания различных сахаров дрожжами

Ծածկոյթ:

37-50

Հրատարակիչ:

ՀՍՍՌ ԳԱ հրատ․

Ձեւաչափ:

pdf

Նոյնացուցիչ:

oai:arar.sci.am:150847

Բնօրինակին գտնուելու վայրը:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Օբյեկտի հավաքածուներ:

Վերջին անգամ ձևափոխված:

Jun 21, 2022

Մեր գրադարանում է սկսած:

May 30, 2020

Օբյեկտի բովանդակության հարվածների քանակ:

14

Օբյեկտի բոլոր հասանելի տարբերակները:

https://arar.sci.am/publication/165970

Ցույց տուր նկարագրությունը RDF ձևաչափով:

RDF

Ցույց տուր նկարագրությունը OAI-PMH ձևաչափով։

OAI-PMH

Օբյեկտի տեսակ՝

Նման

Այս էջը օգտագործում է 'cookie-ներ'։ Ավելի տեղեկատվություն