Նիւթ

Վերնագիր: Микрофлора созревания тушинского сыра (чанах)

Ստեղծողը:

Ф. Г. Саруханян

Տեսակ:

Հոդված

Ամսագրի կամ հրապարակման վերնագիր:

Տեղեկագիր ՍՍՌՄ ԳԱ հայկական ֆիլիալի =Bulletin of the Armenian branch of the Academy of Sciences of the USSR

Հրապարակման ամսաթիւ:

1942

Համար:

6

Այլ վերնագիր:

Թուշի(չանախ) պանրի հասունացման միկրոֆլորան; The microflora of Tushin(chanakh) cheese ripening

Ծածկոյթ:

87-98

Հրատարակիչ:

ՍՍՌՄ ԳԱ հայկական ֆիլիալ

Ստեղծման ամսաթիւը:

1942-11-14

Ձեւաչափ:

pdf

Նոյնացուցիչ:

oai:arar.sci.am:22915

Բնօրինակին գտնուելու վայրը:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Նիւթին հաւաքածոները:

Վերջին անգամ ձեւափոխուած է:

Jun 24, 2022

Մեր գրադարանին մէջ է սկսեալ:

Feb 25, 2020

Նիւթին բովանդակութեան հարուածներուն քանակը:

19

Նիւթին բոլոր հասանելի տարբերակները:

https://arar.sci.am/publication/25584

Ցոյց տուր նկարագրութիւնը RDF ձեւաչափով:

RDF

Ցոյց տուր նկարագրութիւնը OAI-PMH ձեւաչափով։

OAI-PMH

Հրատարակութեան անունը Թուական
Микрофлора созревания тушинского сыра (чанах) Jun 24, 2022

Օբյեկտի տեսակ՝

Նման

Այս էջը կ'օգտագործէ 'cookie-ներ'։ Յաւելեալ տեղեկատուութիւն