Object

Title: Микрофлора созревания тушинского сыра (чанах)

Ստեղծողը:

Ф. Г. Саруханян

Տեսակ:

Հոդված

Ամսագրի կամ հրապարակման վերնագիր:

Տեղեկագիր ՍՍՌՄ ԳԱ հայկական ֆիլիալի =Bulletin of the Armenian branch of the Academy of Sciences of the USSR

Հրապարակման ամսաթիվ:

1942

Համար:

6

Այլ վերնագիր:

Թուշի(չանախ) պանրի հասունացման միկրոֆլորան; The microflora of Tushin(chanakh) cheese ripening

Ծածկույթ:

87-98

Հրատարակիչ:

ՍՍՌՄ ԳԱ հայկական ֆիլիալ

Ստեղծման ամսաթիվը:

1942-11-14

Ձևաչափ:

pdf

Նույնացուցիչ:

oai:arar.sci.am:22915

Բնօրինակի գտնվելու վայրը:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Object collections:

Last modified:

Jun 24, 2022

In our library since:

Feb 25, 2020

Number of object content hits:

20

All available object's versions:

https://arar.sci.am/publication/25584

Show description in RDF format:

RDF

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

Objects

Similar

This page uses 'cookies'. More information