Օբյեկտ

Վերնագիր: О микрофлоре квашеных овощей

Ամսագրի կամ հրապարակման վերնագիր:

Միկրոբիոլոգիական ժողովածու = Микробиологический сборник

Հրապարակման ամսաթիվ:

1946

Հատոր:

2

Լրացուցիչ տեղեկություն:

Սարուխանյան Փ. Գ., Քարիմյան Ռ. Ս., Sarukhanian F. G., Karimian R. S.

Այլ վերնագիր:

Թթու դրված բանջարեղենի միկրոֆլորայի մասին ; The microflora of the pickled vegetables

Ծածկույթ:

123-132

Հրատարակիչ:

ՀՍՍՌ ԳԱ հրատ․

Ձևաչափ:

pdf

Նույնացուցիչ:

oai:arar.sci.am:150813

Բնօրինակի գտնվելու վայրը:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Օբյեկտի հավաքածուներ:

Վերջին անգամ ձևափոխված:

Jun 21, 2022

Մեր գրադարանում է սկսած:

May 30, 2020

Օբյեկտի բովանդակության հարվածների քանակ:

12

Օբյեկտի բոլոր հասանելի տարբերակները:

https://arar.sci.am/publication/165935

Ցույց տուր նկարագրությունը RDF ձևաչափով:

RDF

Ցույց տուր նկարագրությունը OAI-PMH ձևաչափով։

OAI-PMH

Հրատարակության անուն Ամսաթիվ
Саруханян, Ф. Г., О микрофлоре квашеных овощей Jun 21, 2022

Օբյեկտի տեսակ՝

Նման

Այս էջը օգտագործում է 'cookie-ներ'։ Ավելի տեղեկատվություն