Նիւթ

Վերնագիր: О микрофлоре квашеных овощей

Ամսագրի կամ հրապարակման վերնագիր:

Միկրոբիոլոգիական ժողովածու = Микробиологический сборник

Հրապարակման ամսաթիւ:

1946

Հատոր:

2

Լրացուցիչ տեղեկութիւն:

Սարուխանյան Փ. Գ., Քարիմյան Ռ. Ս., Sarukhanian F. G., Karimian R. S.

Այլ վերնագիր:

Թթու դրված բանջարեղենի միկրոֆլորայի մասին ; The microflora of the pickled vegetables

Ծածկոյթ:

123-132

Հրատարակիչ:

ՀՍՍՌ ԳԱ հրատ․

Ձեւաչափ:

pdf

Նոյնացուցիչ:

oai:arar.sci.am:150813

Բնօրինակին գտնուելու վայրը:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Նիւթին հաւաքածոները:

Վերջին անգամ ձեւափոխուած է:

Jun 21, 2022

Մեր գրադարանին մէջ է սկսեալ:

May 30, 2020

Նիւթին բովանդակութեան հարուածներուն քանակը:

12

Նիւթին բոլոր հասանելի տարբերակները:

https://arar.sci.am/publication/165935

Ցոյց տուր նկարագրութիւնը RDF ձեւաչափով:

RDF

Ցոյց տուր նկարագրութիւնը OAI-PMH ձեւաչափով։

OAI-PMH

Հրատարակութեան անունը Թուական
Саруханян, Ф. Г., О микрофлоре квашеных овощей Jun 21, 2022

Օբյեկտի տեսակ՝

Նման

Այս էջը կ'օգտագործէ 'cookie-ներ'։ Յաւելեալ տեղեկատուութիւն