Նիւթ

Վերնագիր: Бактериальное побурение абрикоса

Ստեղծողը:

Авакян, С. А.

Տեսակ:

Հոդված

Ամսագրի կամ հրապարակման վերնագիր:

Միկրոբիոլոգիական ժողովածու = Микробиологический сборник

Հրապարակման ամսաթիւ:

1946

Հատոր:

2

Լրացուցիչ տեղեկութիւն:

Ավագյան Ս. Ա., Avakyan S. A.

Այլ վերնագիր:

Ծիրանենու բակտերիալ գորշացումը ; Bacterial browning apricot

Ծածկոյթ:

49-64

Հրատարակիչ:

ՀՍՍՌ ԳԱ հրատ․

Ձեւաչափ:

pdf

Նոյնացուցիչ:

oai:arar.sci.am:150808

Բնօրինակին գտնուելու վայրը:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Նիւթին հաւաքածոները:

Վերջին անգամ ձեւափոխուած է:

Jun 21, 2022

Մեր գրադարանին մէջ է սկսեալ:

May 30, 2020

Նիւթին բովանդակութեան հարուածներուն քանակը:

9

Նիւթին բոլոր հասանելի տարբերակները:

https://arar.sci.am/publication/165930

Ցոյց տուր նկարագրութիւնը RDF ձեւաչափով:

RDF

Ցոյց տուր նկարագրութիւնը OAI-PMH ձեւաչափով։

OAI-PMH

Հրատարակութեան անունը Թուական
Авакян, С. А., Бактериальное побурение абрикоса Jun 21, 2022

Օբյեկտի տեսակ՝

Նման

Այս էջը կ'օգտագործէ 'cookie-ներ'։ Յաւելեալ տեղեկատուութիւն