Միկրոբիոլոգիական ժողովածու = Микробиологический сборник
Влияние дрожжевания на химический состав соломы ; The influence of the yeasts on the biochemical composition of the straw
oai:arar.sci.am:150811
ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան
Jun 21, 2022
May 30, 2020
10
https://arar.sci.am/publication/165933
Edition name | Date |
---|---|
Քարիմյան, Ռ. Ս., Դրոժացման ազդեցությունը ծղոտի քիմիական կազմի վրա | Jun 21, 2022 |
П. Е. Тадевосян Н. Л. Казанчян М. А. Киносян Э. К. Африкян Պատ․ խմբ.՝ Վ. Հ․ Համբարձումյան (1944-1959) Մ․ Մ․ Ջրբաշյան (1960-1965) Ա․ Գ․ Նազարով (1966-1983) Պատ․ խմբ․ տեղակալ՝ Վ․ Հ․ Ղազարյան (1983-1986) Պատ․ խմբ․՝ Դ․ Մ․ Սեդրակյան (1987-1999) Գլխավոր խմբ․՝ Ս․ Ա․ Համբարձումյան (2000-2004) Վ․ Ս․ Զաքարյան (2005-2018) Ռ․ Մ․ Մարտիրոսյան (2018-)
Саруханян, Ф. Г.
Мирзабекян, Р. О. Авакян, С. А.
Карапетян, С. К. Паносян, А. К Саруханян, Ф. Г. Гукасян, М. Н.
Карапетян, С. К. Саруханян, Ф. Г. Паносян, А. К. Гукасян, М. Н.