Օբյեկտ

Վերնագիր: Микробиологические процессы созревания закавказско-швейцарского (эмментальского) сыра

Ստեղծողը:

Саруханян, Ф. Г.

Տեսակ:

Հոդված

Օբյեկտի հավաքածուներ:

Վերջին անգամ ձևափոխված:

Feb 1, 2023

Մեր գրադարանում է սկսած:

May 30, 2020

Օբյեկտի բովանդակության հարվածների քանակ:

25

Օբյեկտի բոլոր հասանելի տարբերակները:

https://arar.sci.am/publication/165924

Ցույց տուր նկարագրությունը RDF ձևաչափով:

RDF

Ցույց տուր նկարագրությունը OAI-PMH ձևաչափով։

OAI-PMH

Օբյեկտի տեսակ՝

Նման

Այս էջը օգտագործում է 'cookie-ներ'։ Ավելի տեղեկատվություն