Միկրոբիոլոգիական ժողովածու = Микробиологический сборник
Սարուխանյան Փ. Գ., Saroukhanian P. G.
Անդրկովկասի շվեցարական (էմենթալ) պանրի հասունացման միկրոբիոլոգիական պրոցեսները ; The microbiologic processes of the ripening of the transcaucasian-swiss (emmental) cheese
oai:arar.sci.am:150803
ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան
Feb 1, 2023
May 30, 2020
25
https://arar.sci.am/publication/165924
Edition name | Date |
---|---|
Саруханян, Ф. Г., Микробиологические процессы созревания закавказско-швейцарского (эмментальского) сыра | Feb 1, 2023 |
Карапетян, С. К. Паносян, А. К Саруханян, Ф. Г. Гукасян, М. Н.
Карапетян, С. К. Саруханян, Ф. Г. Паносян, А. К. Гукасян, М. Н.
Ф. Г. Саруханян
Ф. Г. Саруханян
П. Е. Тадевосян Н. Л. Казанчян М. А. Киносян Э. К. Африкян Պատ․ խմբ.՝ Վ. Հ․ Համբարձումյան (1944-1959) Մ․ Մ․ Ջրբաշյան (1960-1965) Ա․ Գ․ Նազարով (1966-1983) Պատ․ խմբ․ տեղակալ՝ Վ․ Հ․ Ղազարյան (1983-1986) Պատ․ խմբ․՝ Դ․ Մ․ Սեդրակյան (1987-1999) Գլխավոր խմբ․՝ Ս․ Ա․ Համբարձումյան (2000-2004) Վ․ Ս․ Զաքարյան (2005-2018) Ռ․ Մ․ Մարտիրոսյան (2018-)
Мирзабекян, Р. О. Авакян, С. А.