Նիւթ

Վերնագիր: Микробиологические процессы созревания закавказско-швейцарского (эмментальского) сыра

Ստեղծողը:

Саруханян, Ф. Г.

Տեսակ:

Հոդված

Նիւթին հաւաքածոները:

Վերջին անգամ ձեւափոխուած է:

Feb 1, 2023

Մեր գրադարանին մէջ է սկսեալ:

May 30, 2020

Նիւթին բովանդակութեան հարուածներուն քանակը:

25

Նիւթին բոլոր հասանելի տարբերակները:

https://arar.sci.am/publication/165924

Ցոյց տուր նկարագրութիւնը RDF ձեւաչափով:

RDF

Ցոյց տուր նկարագրութիւնը OAI-PMH ձեւաչափով։

OAI-PMH

Օբյեկտի տեսակ՝

Նման

Այս էջը կ'օգտագործէ 'cookie-ներ'։ Յաւելեալ տեղեկատուութիւն