Նիւթ

Վերնագիր: Метод определения количества натрия, калия, кальция, магния в пище

Այլ վերնագիր:

Սննդի մեջ նատրիումի, կալիումի, կալցիումի, մագնիումի քանակի որոշման մեթոդ: Method for determination of sodium, potassium, calcium and magnesium in food.

Ծածկոյթ:

92-94

Հրատարակիչ:

ՀՍՍՀ ԳԱ

Ստեղծման ամսաթիւը:

1975-10-20

Ձեւաչափ:

pdf

Նոյնացուցիչ:

oai:arar.sci.am:232252

Ամսագրի կամ հրապարակման վերնագիր:

Հայաստանի կենսաբանական հանդես =Biological Journal of Armenia

Հրապարակման ամսաթիւ:

1975

Հատոր:

vol. 28

Համար:

№ 10

ISSN:

0366-5119

Բնօրինակին գտնուելու վայրը:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Նիւթին հաւաքածոները:

Վերջին անգամ ձեւափոխուած է:

Jul 18, 2020

Մեր գրադարանին մէջ է սկսեալ:

Jun 26, 2020

Նիւթին բովանդակութեան հարուածներուն քանակը:

0

Նիւթին բոլոր հասանելի տարբերակները:

https://arar.sci.am/publication/253828

Ցոյց տուր նկարագրութիւնը RDF ձեւաչափով:

RDF

Ցոյց տուր նկարագրութիւնը OAI-PMH ձեւաչափով։

OAI-PMH

Օբյեկտի տեսակ՝

Նման

Այս էջը կ'օգտագործէ 'cookie-ներ'։ Յաւելեալ տեղեկատուութիւն