Օբյեկտ

Վերնագիր: Метод определения количества натрия, калия, кальция, магния в пище

Այլ վերնագիր:

Սննդի մեջ նատրիումի, կալիումի, կալցիումի, մագնիումի քանակի որոշման մեթոդ: Method for determination of sodium, potassium, calcium and magnesium in food.

Ծածկույթ:

92-94

Հրատարակիչ:

ՀՍՍՀ ԳԱ

Ստեղծման ամսաթիվը:

1975-10-20

Ձևաչափ:

pdf

Նույնացուցիչ:

oai:arar.sci.am:232252

Ամսագրի կամ հրապարակման վերնագիր:

Հայաստանի կենսաբանական հանդես =Biological Journal of Armenia

Հրապարակման ամսաթիվ:

1975

Հատոր:

vol. 28

Համար:

№ 10

ISSN:

0366-5119

Բնօրինակի գտնվելու վայրը:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Օբյեկտի հավաքածուներ:

Վերջին անգամ ձևափոխված:

Jul 18, 2020

Մեր գրադարանում է սկսած:

Jun 26, 2020

Օբյեկտի բովանդակության հարվածների քանակ:

0

Օբյեկտի բոլոր հասանելի տարբերակները:

https://arar.sci.am/publication/253828

Ցույց տուր նկարագրությունը RDF ձևաչափով:

RDF

Ցույց տուր նկարագրությունը OAI-PMH ձևաչափով։

OAI-PMH

Օբյեկտի տեսակ՝

Նման

Այս էջը օգտագործում է 'cookie-ներ'։ Ավելի տեղեկատվություն