Օբյեկտ

Վերնագիր: Содержание микроэлементов в плодах некоторых сортов абрикоса и персика и их сохраняемость при сублимационной сушке

Օբյեկտի հավաքածուներ:

Վերջին անգամ ձևափոխված:

May 23, 2024

Մեր գրադարանում է սկսած:

Jun 13, 2020

Օբյեկտի բովանդակության հարվածների քանակ:

11

Օբյեկտի բոլոր հասանելի տարբերակները:

https://arar.sci.am/publication/167630

Ցույց տուր նկարագրությունը RDF ձևաչափով:

RDF

Ցույց տուր նկարագրությունը OAI-PMH ձևաչափով։

OAI-PMH

Օբյեկտի տեսակ՝

Նման

Այս էջը օգտագործում է 'cookie-ներ'։ Ավելի տեղեկատվություն