Հայաստանի խնձորենիների քիմիական բաղադրության որոշ ցուցանիշների փոփոխությունները պահպանման ժամանակ
Հայկական ՍՍՀ գյուղատնտեսության մինիստրություն
oai:arar.sci.am:152279
ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան
May 23, 2024
Jun 13, 2020
12
https://arar.sci.am/publication/167607
Հրատարակութեան անունը | Թուական |
---|---|
Маркарян, Р. Е., Изменение некоторых показателей химического состава яблок Армянской ССР при хранении | May 23, 2024 |
Հովհաննիսյան, Գ. Գ.
Мкртчян, Г. Г. Бекетовский, А. Н.
Мкртчян, Г. Г.
Микаелян, В. М.