Նիւթ

Վերնագիր: Քացախաթթվի գերօքսիդացումը քացախաթթվային խմորման ժամանակ

Ամսագրի կամ հրապարակման վերնագիր:

Միկրոբիոլոգիական ժողովածու = Микробиологический сборник

Հրապարակման ամսաթիւ:

1969

Հատոր:

14

Այլ վերնագիր:

Переокисление уксусной кислоты при уксуснокислом брожении; Overoxidation of acetic acid in acetate fermentation

Ծածկոյթ:

78-84

Հրատարակիչ:

Հայկական ՍՍՀ ԳԱ

Ստեղծման ամսաթիւը:

1969-03-10

Ձեւաչափ:

pdf

Նոյնացուցիչ:

oai:arar.sci.am:136263

Բնօրինակին գտնուելու վայրը:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Նիւթին հաւաքածոները:

Վերջին անգամ ձեւափոխուած է:

Jun 21, 2022

Մեր գրադարանին մէջ է սկսեալ:

May 4, 2020

Նիւթին բովանդակութեան հարուածներուն քանակը:

26

Նիւթին բոլոր հասանելի տարբերակները:

https://arar.sci.am/publication/149861

Ցոյց տուր նկարագրութիւնը RDF ձեւաչափով:

RDF

Ցոյց տուր նկարագրութիւնը OAI-PMH ձեւաչափով։

OAI-PMH

Հրատարակութեան անունը Թուական
Քացախաթթվի գերօքսիդացումը քացախաթթվային խմորման ժամանակ Jun 21, 2022

Օբյեկտի տեսակ՝

Նման

Այս էջը կ'օգտագործէ 'cookie-ներ'։ Յաւելեալ տեղեկատուութիւն