Միկրոբիոլոգիական ժողովածու = Микробиологический сборник
Обогащение вина витаминами B1 и B3 дрожжами; Yeasts enriching the wine with vitamins B1 and B3
oai:arar.sci.am:136258
ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան
Jun 21, 2022
May 4, 2020
22
https://arar.sci.am/publication/149856
Հրատարակութեան անունը | Թուական |
---|---|
Շաքարասնկերի միջոցով գինու հարստացումը B1 և Б3 վիտամիններով | Jun 21, 2022 |
Հ. Մ. Հախինյան Փ. Գ. Սարուխանյան Մ. Լ. Ստեփանյան
Ռ. Ս. Քարիմյան Հ. Մ. Հախինյան Ի. Հ. Կարապետյան
Ա. Գ. Սևոյան Փ. Գ. Սարուխանյան Գ. Պ. Մովսիսյան
Հ. Մ. Հախինյան Ռ. Ս. Քարիմյան Գ. Պ. Մովսիսյան Լ. Գ. Պետրոսյան
Հ. Մ. Հախինյան Ռ. Ս. Քարիմյան Լ. Գ. Պետրոսյան
Ա. Պ. Պետրոսյան Ա. Գ. Նավասարդյան
Ա. Պ. Պետրոսյան Ա. Գ. Նավասարդյան