Object

Title: Մարդու շիճուկային ալբումինի արտադրության կենսատեխնոլոգիական եղանակները և հեռանկարները

Հրապարակման մանրամասներ:

"ՀՀ ԳԱԱ Զեկույցներ" հանդեսը հիմնադրվել է 1944թ.: Լույս է տեսնում տարին 4 անգամ:

Ամսագրի կամ հրապարակման վերնագիր:

ՀՀ ԳԱԱ Զեկույցներ = Доклады НАН РА = Reports NAS RA

Հրապարակման ամսաթիվ:

2013

Հատոր:

113

Համար:

1

ISSN:

0321-1339

Պաշտոնական URL:


Լրացուցիչ տեղեկություն:

click here to follow the link

Այլ վերնագիր:

Биотехнологическое производство человеческого сывороточного альбумина и его перспективы / С. С. Дагбашян, П. А. Казарян, М. М. Гиновян. Production Human Serum Albumin by Biotechnological Methods and Perspectives / S. S. Daghbashyan, P. A. Ghazaryan, M. M. Ginovyan.

Աջակից(ներ):

Պատ․ խմբ.՝ Վ. Հ․ Համբարձումյան (1944-1959) ; Մ․ Մ․ Ջրբաշյան (1960-1965) ; Ա․ Գ․ Նազարով (1966-1983) ; Պատ․ խմբ․ տեղակալ՝ Վ․ Հ․ Ղազարյան (1983-1986) ; Պատ․ խմբ․՝ Դ․ Մ․ Սեդրակյան (1987-1999) ; Գլխավոր խմբ․՝ Ս․ Ա․ Համբարձումյան (2000-2004) ; Վ․ Ս․ Զաքարյան (2005-2018) ; Ռ․ Մ․ Մարտիրոսյան (2018-)

Ծածկույթ:

85-91

Ամփոփում:

Բերված են կենսատեխնոլոգիական մեթոդներով մարդու շիճուկային ալբումինի ստացման նորագույն արդյունաբերական եղանակների համեմատական բնութագրերը: Дана сравнительная характеристика новейших промышленных биотехнологических методов получения человеческого сывороточного альбумина. The newest data of the comparative characteristics of the productive biotechnological methods of obtaining the human serum albumin are presented.

Հրատարակության վայրը:

Երևան

Հրատարակիչ:

ՀՀ ԳԱԱ հրատ.

Ստեղծման ամսաթիվը:

2013-03-20

Ձևաչափ:

pdf

Նույնացուցիչ:

oai:arar.sci.am:46576

Դասիչ:

АЖ 144

Թվայնացում:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Բնօրինակի գտնվելու վայրը:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Object collections:

Last modified:

Oct 11, 2024

In our library since:

Mar 5, 2020

Number of object content hits:

31

All available object's versions:

https://arar.sci.am/publication/51922

Show description in RDF format:

RDF

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

Objects

Similar

This page uses 'cookies'. More information