Object

Title: Մարդու շիճուկային ալբումինի արտադրության կենսատեխնոլոգիական եղանակները և հեռանկարները

Publication Details:

"ՀՀ ԳԱԱ Զեկույցներ" հանդեսը հիմնադրվել է 1944թ.: Լույս է տեսնում տարին 4 անգամ:

Journal or Publication Title:

ՀՀ ԳԱԱ Զեկույցներ = Доклады НАН РА = Reports NAS RA

Date of publication:

2013

Volume:

113

Number:

1

ISSN:

0321-1339

Official URL:


Additional Information:

click here to follow the link

Other title:

Биотехнологическое производство человеческого сывороточного альбумина и его перспективы / С. С. Дагбашян, П. А. Казарян, М. М. Гиновян. Production Human Serum Albumin by Biotechnological Methods and Perspectives / S. S. Daghbashyan, P. A. Ghazaryan, M. M. Ginovyan.

Contributor(s):

Պատ․ խմբ.՝ Վ. Հ․ Համբարձումյան (1944-1959) ; Մ․ Մ․ Ջրբաշյան (1960-1965) ; Ա․ Գ․ Նազարով (1966-1983) ; Պատ․ խմբ․ տեղակալ՝ Վ․ Հ․ Ղազարյան (1983-1986) ; Պատ․ խմբ․՝ Դ․ Մ․ Սեդրակյան (1987-1999) ; Գլխավոր խմբ․՝ Ս․ Ա․ Համբարձումյան (2000-2004) ; Վ․ Ս․ Զաքարյան (2005-2018) ; Ռ․ Մ․ Մարտիրոսյան (2018-)

Coverage:

85-91

Abstract:

Բերված են կենսատեխնոլոգիական մեթոդներով մարդու շիճուկային ալբումինի ստացման նորագույն արդյունաբերական եղանակների համեմատական բնութագրերը: Дана сравнительная характеристика новейших промышленных биотехнологических методов получения человеческого сывороточного альбумина. The newest data of the comparative characteristics of the productive biotechnological methods of obtaining the human serum albumin are presented.

Place of publishing:

Երևան

Publisher:

ՀՀ ԳԱԱ հրատ.

Date created:

2013-03-20

Format:

pdf

Identifier:

oai:arar.sci.am:46576

Call number:

АЖ 144

Digitization:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Location of original object:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Object collections:

Last modified:

Oct 11, 2024

In our library since:

Mar 5, 2020

Number of object content hits:

31

All available object's versions:

https://arar.sci.am/publication/51922

Show description in RDF format:

RDF

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

Objects

Similar

This page uses 'cookies'. More information