Object

Title: Активная кислотность в культурах возбудителей колиэнтеритов и банальной Escherichia coli при ферментации различных углеводов

Ստեղծողը:

А. М. Диланян

Տեսակ:

Հոդված

Հրապարակման մանրամասներ:

"ՀՀ ԳԱԱ Զեկույցներ" հանդեսը հիմնադրվել է 1944թ.: Լույս է տեսնում տարին 4 անգամ:

Ամսագրի կամ հրապարակման վերնագիր:

ՀՀ ԳԱԱ Զեկույցներ = Доклады НАН РА = Reports NAS RA

Հրապարակման ամսաթիւ:

1976

Հատոր:

63

Համար:

2

Պաշտոնական URL:


Լրացուցիչ տեղեկութիւն:

click here to follow the link

Այլ վերնագիր:

Ակտիվ թթվայնությունը կոլիէնտերիտների հարուցիչների և ոչ պաթոգեն Escherichia coli կուլտուրաներում տարբեր ածխաջրատների ֆերմենտացիայի ժամանակ։ The active acidity in cultures of the causative agents of collenterities and of the banal Escherichia coli during the fermentation of different corbohydrates.

Աջակից(ներ):

Պատ․ խմբ.՝ Վ. Հ․ Համբարձումյան (1944-1959) ; Մ․ Մ․ Ջրբաշյան (1960-1965) ; Ա․ Գ․ Նազարով (1966-1983) ; Պատ․ խմբ․ տեղակալ՝ Վ․ Հ․ Ղազարյան (1983-1986) ; Պատ․ խմբ․՝ Դ․ Մ․ Սեդրակյան (1987-1999) ; Գլխավոր խմբ․՝ Ս․ Ա․ Համբարձումյան (2000-2004) ; Վ․ Ս․ Զաքարյան (2005-2018) ; Ռ․ Մ․ Մարտիրոսյան (2018-)

Ծածկոյթ:

102-108

Հրատարակութեան վայրը:

Երևան

Հրատարակիչ:

ՀՍՍՀ ԳԱ հրատ․

Ստեղծման ամսաթիւը:

1976-08-18

Ձեւաչափ:

pdf

Նոյնացուցիչ:

oai:arar.sci.am:43634

Դասիչ:

АЖ 144

Թուայնացում:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Բնօրինակին գտնուելու վայրը:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Object collections:

Last modified:

Oct 11, 2024

In our library since:

Mar 5, 2020

Number of object content hits:

19

All available object's versions:

https://arar.sci.am/publication/48656

Show description in RDF format:

RDF

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

Objects

Similar

This page uses 'cookies'. More information