Object

Title: Активная кислотность в культурах возбудителей колиэнтеритов и банальной Escherichia coli при ферментации различных углеводов

Ստեղծողը:

А. М. Диланян

Տեսակ:

Հոդված

Հրապարակման մանրամասներ:

"ՀՀ ԳԱԱ Զեկույցներ" հանդեսը հիմնադրվել է 1944թ.: Լույս է տեսնում տարին 4 անգամ:

Ամսագրի կամ հրապարակման վերնագիր:

ՀՀ ԳԱԱ Զեկույցներ = Доклады НАН РА = Reports NAS RA

Հրապարակման ամսաթիվ:

1976

Հատոր:

63

Համար:

2

Պաշտոնական URL:


Լրացուցիչ տեղեկություն:

click here to follow the link

Այլ վերնագիր:

Ակտիվ թթվայնությունը կոլիէնտերիտների հարուցիչների և ոչ պաթոգեն Escherichia coli կուլտուրաներում տարբեր ածխաջրատների ֆերմենտացիայի ժամանակ։ The active acidity in cultures of the causative agents of collenterities and of the banal Escherichia coli during the fermentation of different corbohydrates.

Աջակից(ներ):

Պատ․ խմբ.՝ Վ. Հ․ Համբարձումյան (1944-1959) ; Մ․ Մ․ Ջրբաշյան (1960-1965) ; Ա․ Գ․ Նազարով (1966-1983) ; Պատ․ խմբ․ տեղակալ՝ Վ․ Հ․ Ղազարյան (1983-1986) ; Պատ․ խմբ․՝ Դ․ Մ․ Սեդրակյան (1987-1999) ; Գլխավոր խմբ․՝ Ս․ Ա․ Համբարձումյան (2000-2004) ; Վ․ Ս․ Զաքարյան (2005-2018) ; Ռ․ Մ․ Մարտիրոսյան (2018-)

Ծածկույթ:

102-108

Հրատարակության վայրը:

Երևան

Հրատարակիչ:

ՀՍՍՀ ԳԱ հրատ․

Ստեղծման ամսաթիվը:

1976-08-18

Ձևաչափ:

pdf

Նույնացուցիչ:

oai:arar.sci.am:43634

Դասիչ:

АЖ 144

Թվայնացում:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Բնօրինակի գտնվելու վայրը:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Object collections:

Last modified:

Oct 11, 2024

In our library since:

Mar 5, 2020

Number of object content hits:

19

All available object's versions:

https://arar.sci.am/publication/48656

Show description in RDF format:

RDF

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

Objects

Similar

This page uses 'cookies'. More information