Ագրոգիտություն և տեխնոլոգիա=Agriscience and Technology= Агронаука и технология
Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան
Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
The volume of production and consumption of cider as a low alcoholic and soft drink is increasing year by year. Being a part of the global economy, a similar trend is also noticeable among a smaller scale Armenian producers and consumers. During this research we studied the physicochemical parameters of apple juice and ready-made cider obtained from apple varieties common in Armenia. Fermentation was carried out with four different yeasts intended for cider production and one control sample. The aim was to reveal the effect of each yeast on the quantitative and qualitative characteristics of the final cider.
Երևան
oai:arar.sci.am:358866
ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան
Jun 21, 2024
Apr 25, 2023
21
https://arar.sci.am/publication/387992
Edition name | Date |
---|---|
Iskandaryan, A. Kh., Investigation of the Possibility of Cider Production in Armenia Using Different Dry Active Yeasts | Jun 21, 2024 |
Kazumyan, K. N. Mikaelyan, M. N. Gevorgyan, E. R. Jraghatspanyan, A. A. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Bakhshetsyan, Sh. A. Gevorgyan, E. R. Mikayelyan, M. N. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Chatinyan, N. R. Minasyan, K. Zh. Matevosyan, A. E. Gevorgyan, S. H. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Gabrielyan, A. H. Iskandaryan, G. B. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Hovhannisyan, A. S. Beglaryan, M. R. Pipoyan, D. A. Merendino, N. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Khachatryan, T. L. Shahinyan, L. V. Harutyunyan, Sh. H. Nersisyan, A. H. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Hovhannisyan, N. G. Mkhitaryan, H. V. Aperyan, G. B. Hayrapetyan, R. S. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Pipoyan, D. A. Beglaryan, M. R. Stepanyan, S. A. Gharibyan, G. K. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան