Դեղձից պատրաստված պտղամսով պտղահյութերի (նեկտարների) տեխնոլոգիայի և սննդային արժեքի մասին
Հայկական ՍՍՀ Գյուղատնտեսության մինիստրություն
oai:arar.sci.am:152228
ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան
May 23, 2024
Jun 13, 2020
15
https://arar.sci.am/publication/167563
Edition name | Date |
---|---|
Бекирски, Д. М., О технологии и пищевой ценности соков с мякотью (нектаров)из плодов персика | May 23, 2024 |
Минасян, С. М. Бекирски, Д. М. Ходжумян, Г. А.
Г. С. Есаян
Э. А. Габриелян-Бекетовская
Г. Г. Мкртчян А. Н. Бекетовский