Միկրոբիոլոգիական ժողովածու = Микробиологический сборник
Влияние высоких концентраций сахара на бродильные свойства местных штаммов винных дрожжей
oai:arar.sci.am:136177
ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան
Jun 21, 2022
May 4, 2020
24
https://arar.sci.am/publication/149763
Edition name | Date |
---|---|
Շաքարի բարձր կոնցենտրացիայի ազդեցությունը գինու շաքարասնկերի տեղական շտամների վրա | Jun 21, 2022 |
Հ. Մ. Հախինյան Ռ. Ս. Քարիմյան Ի. Հ. Կարապետյան
Փ. Գ. Սարուխանյան Ռ. Ս. Քարիմյան Հ. Մ. Հախինյան
Հ. Մ. Հախինյան Ռ. Ս. Քարիմյան Լ. Գ. Պետրոսյան
Հ. Կ. Փանոսյան Ա. Մ. Կիրակոսյան