Օբյեկտ

Վերնագիր: Շաքարի բարձր կոնցենտրացիայի ազդեցությունը գինու շաքարասնկերի տեղական շտամների վրա

Ստեղծողը:

Հ. Մ. Հախինյան

Տեսակ:

Հոդված

Ամսագրի կամ հրապարակման վերնագիր:

Միկրոբիոլոգիական ժողովածու = Микробиологический сборник

Հրապարակման ամսաթիւ:

1958

Հատոր:

10

Այլ վերնագիր:

Влияние высоких концентраций сахара на бродильные свойства местных штаммов винных дрожжей

Ծածկոյթ:

181-190

Հրատարակիչ:

Հայկական ՍՍՌ ԳԱ

Ստեղծման ամսաթիւը:

1958-05-10

Ձեւաչափ:

pdf

Նոյնացուցիչ:

oai:arar.sci.am:136177

Բնօրինակին գտնուելու վայրը:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Օբյեկտի հավաքածուներ:

Վերջին անգամ ձևափոխված:

Jun 21, 2022

Մեր գրադարանում է սկսած:

May 4, 2020

Օբյեկտի բովանդակության հարվածների քանակ:

45

Օբյեկտի բոլոր հասանելի տարբերակները:

https://arar.sci.am/publication/149763

Ցույց տուր նկարագրությունը RDF ձևաչափով:

RDF

Ցույց տուր նկարագրությունը OAI-PMH ձևաչափով։

OAI-PMH

Օբյեկտի տեսակ՝

Նման

Այս էջը օգտագործում է 'cookie-ներ'։ Ավելի տեղեկատվություն