Object

Title: Пищепродукты, как возможные источники антибиотикорезистентных микроорганизмов

Publication Details:

Լույս է տեսնում 1961 թվականից տարբեր անվանումներով՝ ՀՍՍՌ ԳԱ Տեղեկագիր բժշկական գիտությունների (1961); Էքսպերիմենտալ և կլինիկական բժշկության հանդես (1962-1988); Փորձարարական և կլինիկական բժշկություն (1989-1994); Հայաստանի բժշկագիտություն (1995-)

Journal or Publication Title:

Հայաստանի բժշկագիտություն = Медицинская наука Армении = Medical Science of Armenia

Date of publication:

2013

Volume:

53

Number:

4

ISSN:

0514-7484

Official URL:


Other title:

Սննդամթերքները՝ որպես հակաբիոտիկների նկատմամբ կայուն մանրէների հնարավոր աղբյուրներ / Ա. Վ. Ցականյան, Յու. Թ. Ալեքսանյան, Գ. Գ. Մելիք-Անդրեասյան, Գ. Ժ. Խանջյան, Թ. Հ. Ավետիսյան, Ն. Ա. Անդրեասյան: Food products as possible sources of antibiotic resistant microorganisms / A. V. Tsakanyan, Yu. T. Aleksanyan, G. G. Melik-Andreasyan, G. Zh. Khanjyan, T. H. Avetisyan, N. A. Andreasyan.

Contributor(s):

Պատ․ խմբ․՝ Բ․ Ա․ Ֆանարջյան (1961-1977) ; Ի․ Ք․ Գևորգյան (1978-1988) ; Ռ․ Պ․ Ստամբոլցյան (1989-1994) ; Գլխ․ խմբ․՝ Վ․ Պ․ Հակոբյան (1995-2007) ; Յու․ Թ․ Ալեքսանյան (2008-2018) ; Ա․ Կ․ Շուքուրյան (2018-)

Coverage:

81-86

Place of publishing:

Երևան

Publisher:

Հայաստանի ԳԱԱ

Date created:

2013-03-05

Format:

pdf

Identifier:

oai:arar.sci.am:93317

Location of original object:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Object collections:

Last modified:

Sep 24, 2024

In our library since:

Mar 20, 2020

Number of object content hits:

38

All available object's versions:

https://arar.sci.am/publication/102577

Show description in RDF format:

RDF

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

Objects

Similar

This page uses 'cookies'. More information