Նիւթ

Վերնագիր: Пищепродукты, как возможные источники антибиотикорезистентных микроорганизмов

Հրապարակման մանրամասներ:

Լույս է տեսնում 1961 թվականից տարբեր անվանումներով՝ ՀՍՍՌ ԳԱ Տեղեկագիր բժշկական գիտությունների (1961); Էքսպերիմենտալ և կլինիկական բժշկության հանդես (1962-1988); Փորձարարական և կլինիկական բժշկություն (1989-1994); Հայաստանի բժշկագիտություն (1995-)

Ամսագրի կամ հրապարակման վերնագիր:

Հայաստանի բժշկագիտություն = Медицинская наука Армении = Medical Science of Armenia

Հրապարակման ամսաթիվ:

2013

Հատոր:

53

Համար:

4

ISSN:

0514-7484

Պաշտոնական URL:


Այլ վերնագիր:

Սննդամթերքները՝ որպես հակաբիոտիկների նկատմամբ կայուն մանրէների հնարավոր աղբյուրներ / Ա. Վ. Ցականյան, Յու. Թ. Ալեքսանյան, Գ. Գ. Մելիք-Անդրեասյան, Գ. Ժ. Խանջյան, Թ. Հ. Ավետիսյան, Ն. Ա. Անդրեասյան: Food products as possible sources of antibiotic resistant microorganisms / A. V. Tsakanyan, Yu. T. Aleksanyan, G. G. Melik-Andreasyan, G. Zh. Khanjyan, T. H. Avetisyan, N. A. Andreasyan.

Աջակից(ներ):

Պատ․ խմբ․՝ Բ․ Ա․ Ֆանարջյան (1961-1977) ; Ի․ Ք․ Գևորգյան (1978-1988) ; Ռ․ Պ․ Ստամբոլցյան (1989-1994) ; Գլխ․ խմբ․՝ Վ․ Պ․ Հակոբյան (1995-2007) ; Յու․ Թ․ Ալեքսանյան (2008-2018) ; Ա․ Կ․ Շուքուրյան (2018-)

Ծածկույթ:

81-86

Հրատարակության վայրը:

Երևան

Հրատարակիչ:

Հայաստանի ԳԱԱ

Ստեղծման ամսաթիվը:

2013-03-05

Ձևաչափ:

pdf

Նույնացուցիչ:

oai:arar.sci.am:93317

Բնօրինակի գտնվելու վայրը:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Նիւթին հաւաքածոները:

Վերջին անգամ ձեւափոխուած է:

Sep 24, 2024

Մեր գրադարանին մէջ է սկսեալ:

Mar 20, 2020

Նիւթին բովանդակութեան հարուածներուն քանակը:

38

Նիւթին բոլոր հասանելի տարբերակները:

https://arar.sci.am/publication/102577

Ցոյց տուր նկարագրութիւնը RDF ձեւաչափով:

RDF

Ցոյց տուր նկարագրութիւնը OAI-PMH ձեւաչափով։

OAI-PMH

Օբյեկտի տեսակ՝

Նման

Այս էջը կ'օգտագործէ 'cookie-ներ'։ Յաւելեալ տեղեկատուութիւն