Օբյեկտ

Վերնագիր: Особенности фосфолипидного состава некоторых штаммов E.coli из кишечной микрофлоры человека

Ստեղծողը:

А. З. Пепоян

Տեսակ:

Հոդված

Հրապարակման մանրամասներ:

"ՀՀ ԳԱԱ Զեկույցներ" հանդեսը հիմնադրվել է 1944թ.: Լույս է տեսնում տարին 4 անգամ:

Ամսագրի կամ հրապարակման վերնագիր:

ՀՀ ԳԱԱ Զեկույցներ = Доклады НАН РА = Reports NAS RA

Հրապարակման ամսաթիվ:

2000

Հատոր:

100

Համար:

4

ISSN:

0321-1339

Պաշտոնական URL:


Լրացուցիչ տեղեկություն:

սեղմիր այստեղ կապին հետևելու համար

Այլ վերնագիր:

Մարդու աղիքային միկրոֆլորայի որոշ E.coli-ի շտամների առանձնահատկությունները։ Phospholipid composition peculiarities of several E.coli strains from human intestinal microflora.

Աջակից(ներ):

Պատ․ խմբ.՝ Վ. Հ․ Համբարձումյան (1944-1959) ; Մ․ Մ․ Ջրբաշյան (1960-1965) ; Ա․ Գ․ Նազարով (1966-1983) ; Պատ․ խմբ․ տեղակալ՝ Վ․ Հ․ Ղազարյան (1983-1986) ; Պատ․ խմբ․՝ Դ․ Մ․ Սեդրակյան (1987-1999) ; Գլխավոր խմբ․՝ Ս․ Ա․ Համբարձումյան (2000-2004) ; Վ․ Ս․ Զաքարյան (2005-2018) ; Ռ․ Մ․ Մարտիրոսյան (2018-)

Ծածկույթ:

337-341

Ամփոփում:

Ուսումնասիրվել է մարդու աղիքային միկրոֆլորայի E.coli G-35 N 59; 60; 61 շտամների թաղանթների ֆոսֆոլիպիդային կազմը: Ֆոսֆոլիպիդային կազմում նկատվող փոփոխությունները, ամենայն հավանականությամբ, անդրադառնում են բակտերիալ թաղանթների լիպիդ- սպիտակուցային փոխազդեցությունների, թաղանթային թափանցելիության, մածուցիկության և թաղանթային այլ կարևոր հատկությունների վրա:

Հրատարակության վայրը:

Երևան

Հրատարակիչ:

ՀՀ ԳԱԱ հրատ.

Ստեղծման ամսաթիվը:

2000-12-15

Ձևաչափ:

pdf

Նույնացուցիչ:

oai:arar.sci.am:45815

Դասիչ:

АЖ 144

Թվայնացում:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Բնօրինակի գտնվելու վայրը:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Օբյեկտի հավաքածուներ:

Վերջին անգամ ձևափոխված:

Oct 11, 2024

Մեր գրադարանում է սկսած:

Mar 5, 2020

Օբյեկտի բովանդակության հարվածների քանակ:

25

Օբյեկտի բոլոր հասանելի տարբերակները:

https://arar.sci.am/publication/51086

Ցույց տուր նկարագրությունը RDF ձևաչափով:

RDF

Ցույց տուր նկարագրությունը OAI-PMH ձևաչափով։

OAI-PMH

Օբյեկտի տեսակ՝

Նման

Այս էջը օգտագործում է 'cookie-ներ'։ Ավելի տեղեկատվություն