Օբյեկտ

Վերնագիր: Ճարպաթթվային փոխակերպումները Lactobacillus rhamnosus-ի թաղանթներում

Հրապարակման մանրամասներ:

Հայաստանի կենսաբանական հանդեսը լույս է տեսնում 1948 թվականից տարին 4 անգամ։ 1948-1959թթ․ ամսագիրը կոչվել է «Տեղեկագիր բիոլոգիական և գյուղատնտեսական գիտությունների», 1960-1965թթ․ վերանվանվել է «Տեղեկագիր բիոլոգիական գիտությունների», իսկ 1966թ-ից առ այսօր՝ կոչվում է «Հայաստանի կենսաբանական հանդես»։

Ամսագրի կամ հրապարակման վերնագիր:

Հայաստանի կենսաբանական հանդես =Biological Journal of Armenia

Հրապարակման ամսաթիվ:

2012

Հատոր:

64

Համար:

4

ISSN:

0366-5119

Պաշտոնական URL:


Այլ վերնագիր:

Жирнокислотные превращения в мембранах Lactobacillus rhamnosus / А. З. Пепоян, Ш. Шахбази, Г. А. Гаспарян, А. Г. Григорян. Fetty acid transformations in the membranes of Lactobacillus rhamnosus / A. Z. Pepoyan, Sh. Shakhbazi, G. A. Gasparyan, A. G. Grigoryan.

Աջակից(ներ):

Պատ․ խմբ․՝ Մ․ Գ․ Թումանյան (1948) ; Գ․ Հ․ Բաբաջանյան (1949-1954) ; Հ․ Գ․ Բատիկյան (1954-1977) ; Գլխ․ խմբ․՝ Է․ Գ․ Աֆրիկյան (1978-2007) ; Է․ Ս․ Գևորգյան (2008-2023) ; Ա․ Ա․ Առաքելյան (2023-)

Ծածկույթ:

29-32

Ամփոփում:

Ուսումնսիրվել է հագեցած և չհագեցած ճարպաթթուների ազդեցությունը Lactobacillus rhamnosus-ի թաղանթային շերտի հատկությունների վրա: Изучалось влияние насыщенных и ненасыщенных жирных кислот на мембранные свойства Lactobacillus rhamnosus. The effect of saturated and unsaturated fatty acids on the membrane properties of Lactobacillus rhamnosus was studied.

Հրատարակության վայրը:

Երևան

Հրատարակիչ:

ՀՀ ԳԱԱ հրատ.

Ստեղծման ամսաթիվը:

2012-12-29

Ձևաչափ:

pdf

Նույնացուցիչ:

oai:arar.sci.am:238011

Դասիչ:

АЖ 407

Բնօրինակի գտնվելու վայրը:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Օբյեկտի հավաքածուներ:

Վերջին անգամ ձևափոխված:

Oct 7, 2024

Մեր գրադարանում է սկսած:

Jun 26, 2020

Օբյեկտի բովանդակության հարվածների քանակ:

27

Օբյեկտի բոլոր հասանելի տարբերակները:

https://arar.sci.am/publication/259926

Ցույց տուր նկարագրությունը RDF ձևաչափով:

RDF

Ցույց տուր նկարագրությունը OAI-PMH ձևաչափով։

OAI-PMH

Օբյեկտի տեսակ՝

Նման

Այս էջը օգտագործում է 'cookie-ներ'։ Ավելի տեղեկատվություն