Object

Title: Ճարպաթթվային փոխակերպումները Lactobacillus rhamnosus-ի թաղանթներում

Publication Details:

Հայաստանի կենսաբանական հանդեսը լույս է տեսնում 1948 թվականից տարին 4 անգամ։ 1948-1959թթ․ ամսագիրը կոչվել է «Տեղեկագիր բիոլոգիական և գյուղատնտեսական գիտությունների», 1960-1965թթ․ վերանվանվել է «Տեղեկագիր բիոլոգիական գիտությունների», իսկ 1966թ-ից առ այսօր՝ կոչվում է «Հայաստանի կենսաբանական հանդես»։

Journal or Publication Title:

Հայաստանի կենսաբանական հանդես =Biological Journal of Armenia

Date of publication:

2012

Volume:

64

Number:

4

ISSN:

0366-5119

Official URL:


Other title:

Жирнокислотные превращения в мембранах Lactobacillus rhamnosus / А. З. Пепоян, Ш. Шахбази, Г. А. Гаспарян, А. Г. Григорян. Fetty acid transformations in the membranes of Lactobacillus rhamnosus / A. Z. Pepoyan, Sh. Shakhbazi, G. A. Gasparyan, A. G. Grigoryan.

Contributor(s):

Պատ․ խմբ․՝ Մ․ Գ․ Թումանյան (1948) ; Գ․ Հ․ Բաբաջանյան (1949-1954) ; Հ․ Գ․ Բատիկյան (1954-1977) ; Գլխ․ խմբ․՝ Է․ Գ․ Աֆրիկյան (1978-2007) ; Է․ Ս․ Գևորգյան (2008-2023) ; Ա․ Ա․ Առաքելյան (2023-)

Coverage:

29-32

Abstract:

Ուսումնսիրվել է հագեցած և չհագեցած ճարպաթթուների ազդեցությունը Lactobacillus rhamnosus-ի թաղանթային շերտի հատկությունների վրա: Изучалось влияние насыщенных и ненасыщенных жирных кислот на мембранные свойства Lactobacillus rhamnosus. The effect of saturated and unsaturated fatty acids on the membrane properties of Lactobacillus rhamnosus was studied.

Place of publishing:

Երևան

Publisher:

ՀՀ ԳԱԱ հրատ.

Date created:

2012-12-29

Format:

pdf

Identifier:

oai:arar.sci.am:238011

Call number:

АЖ 407

Location of original object:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Object collections:

Last modified:

Oct 7, 2024

In our library since:

Jun 26, 2020

Number of object content hits:

27

All available object's versions:

https://arar.sci.am/publication/259926

Show description in RDF format:

RDF

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

Objects

Similar

This page uses 'cookies'. More information