Միկրոբիոլոգիական ժողովածու = Микробиологический сборник
К вопросу интенсивности сбраживания различных сахаров дрожжами
oai:arar.sci.am:150847
ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան
Jun 21, 2022
May 30, 2020
11
https://arar.sci.am/publication/165970
Հրատարակութեան անունը | Թուական |
---|---|
Հախինյան, Հ. Մ, Շաքարասնկերի կողմից տարբեր տեսակի շաքարների խմորման ինտենսիվության հարցի շուրջը | Jun 21, 2022 |
Հ. Մ. Հախինյան
Հ. Մ. Հախինյան Լ. Գ. Պետրոսյան Պատ․ խմբ․՝ Մ․ Գ․ Թումանյան (1948) Գ․ Հ․ Բաբաջանյան (1949-1954) Հ․ Գ․ Բատիկյան (1954-1977) Գլխ․ խմբ․՝ Է․ Գ․ Աֆրիկյան (1978-2007) Է․ Ս․ Գևորգյան (2008-2023) Ա․ Ա․ Առաքելյան (2023-)
Հ. Մ. Հախինյան Փ. Գ. Սարուխանյան Մ. Լ. Ստեփանյան
Հ. Մ. Հախինյան Ռ. Ս. Քարիմյան Ի. Հ. Կարապետյան
Ռ. Ս. Քարիմյան Հ. Մ. Հախինյան Ի. Հ. Կարապետյան