Օբյեկտ

Վերնագիր: Պատրաստի սննդամթերքում յոդացված կերակրի աղի օգտագործման աստիճանի և այդ մթերքները պատրաստող անձանց՝ յոդային սնուցման վերաբերյալ գիտելիքների մակարդակի գնահատման մասին

Publication Details:

Լույս է տեսնում 1961 թվականից տարբեր անվանումներով՝ ՀՍՍՌ ԳԱ Տեղեկագիր բժշկական գիտությունների (1961); Էքսպերիմենտալ և կլինիկական բժշկության հանդես (1962-1988); Փորձարարական և կլինիկական բժշկություն (1989-1994); Հայաստանի բժշկագիտություն (1995-)

Journal or Publication Title:

Հայաստանի բժշկագիտություն = Медицинская наука Армении = Medical Science of Armenia

Date of publication:

2018

Volume:

58

Number:

4

ISSN:

0514-7484

Official URL:


Other title:

Об оценке степени использования йодированной соли в готовых пищевых продуктах и уровня знаний о йодном питании их изготовителей; About Assessment of the Extent to Which Iodized Salt is Used in Processed Foods and Food Processors’ Level of Knowledge on Iodine Nutrition

Contributor(s):

Պատ․ խմբ․՝ Բ․ Ա․ Ֆանարջյան (1961-1977) ; Ի․ Ք․ Գևորգյան (1978-1988) ; Ռ․ Պ․ Ստամբոլցյան (1989-1994) ; Գլխ․ խմբ․՝ Վ․ Պ․ Հակոբյան (1995-2007) ; Յու․ Թ․ Ալեքսանյան (2008-2018)

Coverage:

3-14

Abstract:

На основе обзора материалов ВОЗ, ЮНИСЕФ, ГСЙ и других важных документов об универсальном йодировании соли (УЙС) и с учетом результатов оценки (методом опроса) уровня знаний о йодном питании среди 42 изготовителей пищевых продуктов (хлеба и др.) выработаны следующие выводы и рекомендации.Review of the WHO, UNICEF, IGN materials and other important documents and the results from assessment (through direct interviewing) of the level of knowledge on iodine nutrition among 42 food processors allow us to draw up the following conclusions and recommendations.

Place of publishing:

Երևան

Publisher:

Հայաստանի ԳԱԱ

Date created:

2018-12-10

Format:

pdf

Identifier:

oai:arar.sci.am:93660

Location of original object:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Օբյեկտի հավաքածուներ:

Վերջին անգամ ձևափոխված:

Sep 24, 2024

Մեր գրադարանում է սկսած:

Mar 20, 2020

Օբյեկտի բովանդակության հարվածների քանակ:

152

Օբյեկտի բոլոր հասանելի տարբերակները:

https://arar.sci.am/publication/102952

Ցույց տուր նկարագրությունը RDF ձևաչափով:

RDF

Ցույց տուր նկարագրությունը OAI-PMH ձևաչափով։

OAI-PMH

Օբյեկտի տեսակ՝

Նման

Այս էջը օգտագործում է 'cookie-ներ'։ Ավելի տեղեկատվություն