Հրապարակման մանրամասներ:
Ամսագրի կամ հրապարակման վերնագիր:
Հայաստանի բժշկագիտություն = Медицинская наука Армении = Medical Science of Armenia
Հրապարակման ամսաթիվ:
Հատոր:
Համար:
ISSN:
Պաշտոնական URL:
Վերնագիր:
Այլ վերնագիր:
Ստեղծողը:
Հ. Ց. Ասլանյան ; Ն. Է. Սերգեևա ; Զաքարյան, Ա. Ա.
Աջակից(ներ):
Պատ․ խմբ․՝ Բ․ Ա․ Ֆանարջյան (1961-1977) ; Ի․ Ք․ Գևորգյան (1978-1988) ; Ռ․ Պ․ Ստամբոլցյան (1989-1994) ; Գլխ․ խմբ․՝ Վ․ Պ․ Հակոբյան (1995-2007) ; Յու․ Թ․ Ալեքսանյան (2008-2018)
Խորագիր:
Չվերահսկվող բանալի բառեր:
Асланян Г. Ц. ; Сергеева Н. Э. ; Закарян А. А. ; Aslanyan H. Ts. ; Sergeeva N. E. ; Zaqaryan A. A. ; յոդային սնուցում ; յոդի անբավարարությամբ պայմանավորված խանգարումներ (ՅԱԽ) ; աղի համընդհանուր յոդացում (ԱՀՅ) ; պատրաստի սննդամթերք
Ծածկույթ:
Ամփոփում:
На основе обзора материалов ВОЗ, ЮНИСЕФ, ГСЙ и других важных документов об универсальном йодировании соли (УЙС) и с учетом результатов оценки (методом опроса) уровня знаний о йодном питании среди 42 изготовителей пищевых продуктов (хлеба и др.) выработаны следующие выводы и рекомендации.Review of the WHO, UNICEF, IGN materials and other important documents and the results from assessment (through direct interviewing) of the level of knowledge on iodine nutrition among 42 food processors allow us to draw up the following conclusions and recommendations.
Հրատարակության վայրը:
Երևան