Object

Title: Подбор бактериальных штаммов в закваску для диетического ацидофильного сыра «Масис»

Հրապարակման մանրամասներ:

Հայաստանի կենսաբանական հանդեսը լույս է տեսնում 1948 թվականից տարին 4 անգամ։ 1948-1959թթ․ ամսագիրը կոչվել է «Տեղեկագիր բիոլոգիական և գյուղատնտեսական գիտությունների», 1960-1965թթ․ վերանվանվել է «Տեղեկագիր բիոլոգիական գիտությունների», իսկ 1966թ-ից առ այսօր՝ կոչվում է «Հայաստանի կենսաբանական հանդես»։

Ամսագրի կամ հրապարակման վերնագիր:

Հայաստանի կենսաբանական հանդես =Biological Journal of Armenia

Հրապարակման ամսաթիվ:

1988

Հատոր:

41

Համար:

2

ISSN:

0366-5119

Պաշտոնական URL:


Այլ վերնագիր:

Բակտերիալ շտամների ընտրությունը մերանում «Մասիս» դիետիկ ացիդոֆիլ պանրի համար / Կ. Ս. Գյոզալյան, Ա. Ս. Սարգսյան։ Selection of Bacterial Strains in Ferment for Dietic Acidophyllic Cheese „Masis“ / K. S. Gyozalian, A. S. Sagoyan, Z. Kh. Dilanian.

Աջակից(ներ):

Պատ․ խմբ․՝ Մ․ Գ․ Թումանյան (1948) ; Գ․ Հ․ Բաբաջանյան (1949-1954) ; Հ․ Գ․ Բատիկյան (1954-1977) ; Գլխ․ խմբ․՝ Է․ Գ․ Աֆրիկյան (1978-2007) ; Է․ Ս․ Գևորգյան (2008-2023) ; Ա․ Ա․ Առաքելյան (2023-)

Ծածկույթ:

165

Հրատարակության վայրը:

Երևան

Հրատարակիչ:

ՀՍՍՀ ԳԱ հրատ․

Ստեղծման ամսաթիվը:

1988-02-19

Ձևաչափ:

pdf

Նույնացուցիչ:

oai:arar.sci.am:235860

Դասիչ:

АЖ 407

Բնօրինակի գտնվելու վայրը:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Object collections:

Last modified:

Oct 7, 2024

In our library since:

Jun 26, 2020

Number of object content hits:

11

All available object's versions:

https://arar.sci.am/publication/257627

Show description in RDF format:

RDF

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

Objects

Similar

This page uses 'cookies'. More information