Object

Title: Квантово-химическое исследование процессов последовательного присоединения атомов H и O к этилену

Publication Details:

Հայաստանի քիմիական հանդեսը լույս է տեսնում 1957 թվականից տարին 4 անգամ։ 1957-1965թթ․ ամսագիրը կոչվել է «ՀՍՍՌ ԳԱ Տեղեկագիր։ Քիմիական գիտություններ», 1966-1994թթ․ վերանվանվել է «Հայաստանի քիմիական ամսագիր», իսկ 1995թ-ից առ այսօր՝ կոչվում է «Հայաստանի քիմիական հանդես»։

Journal or Publication Title:

Հայաստանի քիմիական հանդես =Chemical Journal of Armenia

Date of publication:

2014

Volume:

67

Number:

2-3

ISSN:

0515-9628

Additional Information:

click here to follow the link

Other title:

H և O ատոմների էթիլենի հետ հաջորդական միացման պրոցեսների քվանտաքիմիական ուսումնասիրությունը; Quantum-chemical investigation of consecutive addition of H and O atoms to ethylene

Contributor(s):

Պատ․ խմբ․՝ Ա․ Լ․ Մնջոյան (1957-1962) ; Գլխ․ խմբ․՝ Գ․ Տ․ Թադևոսյան (1962-1973) ; Մ․ Հ․ Ինճիկյան (1974-1976)

Coverage:

188-196

Abstract:

В рамках теории функционала плотности (DFT) и методов ab initio исследованы энергетические пути последовательного присоединения атомов водорода и кислорода к этилену. Խտության ֆունկցիոնալի տեսության և ab initio քվանտաքիմիական մեթոդների հիման վրա ուսումնասիրվել են H և O ատոմների էթիլենին միանալու էներգետիկ ճանապարհները։ The energetic pathways of consecutive addition o f hydrogen and oxygen atoms to ethylene have been studied by means o f ab initio methods and in the framework of density functional theory as well.

Place of publishing:

Երևան

Publisher:

ՀՀ ԳԱԱ հրատ.

Date created:

2014-03-25

Format:

pdf

Identifier:

oai:arar.sci.am:186477

Digitization:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Location of original object:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Object collections:

Last modified:

Sep 24, 2024

In our library since:

Jun 22, 2020

Number of object content hits:

31

All available object's versions:

https://arar.sci.am/publication/204983

Show description in RDF format:

RDF

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

Objects

Similar

This page uses 'cookies'. More information