Օբյեկտ

Վերնագիր: Влияние качественно различных пищевых рационов на процесс липопероксидации и содержание витамина Е в тканях белых крыс при токсическом воздействии 3,4-дихлорбутена-1

Ամսագրի կամ հրապարակման վերնագիր:

Հայաստանի բժշկագիտություն = Медицинская наука Армении = Medical Science of Armenia

Հրապարակման ամսաթիվ:

1985

Հատոր:

vol. 25

Համար:

№ 3

ISSN:

0514-7484

Լրացուցիչ տեղեկություն:

Հանդեսը հրատարակվել է նաև հետևյալ վերնագրերով՝ ՀՍՍՌ ԳԱ Տեղեկագիր բժշկական գիտությունների (1961); Էքսպերիմենտալ և կլինիկական բժշկության հանդես (1962-1988); Փորձարարական և կլինիկական բժշկություն (1989-1994)

Այլ վերնագիր:

Տարբեր որակի սննդի ազդեցությունը սպիտակ առնետների հյուսվածքներում լիպիդների գերօքսիդացման պրոցեսների և վիտամին Е-ի պարունակության վրա 3.4 - դիքլորբութեն- 1 -ի տոքսիկ ազդեցության պայմաններում։ Effect of the qualitively gifferent nourishment on the progress of lipoperoxidation and content of vitamin E in the tissues of albino rats in toxic influence of 3, 4, - dichlorbutane-1.

Ծածկույթ:

235-238

Հրատարակիչ:

ՀՍՍՀ ԳԱ

Ստեղծման ամսաթիվը:

1985-05-05

Ձևաչափ:

pdf

Նույնացուցիչ:

oai:arar.sci.am:90533

Բնօրինակի գտնվելու վայրը:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Օբյեկտի հավաքածուներ:

Վերջին անգամ ձևափոխված:

Jun 30, 2021

Մեր գրադարանում է սկսած:

Mar 20, 2020

Օբյեկտի բովանդակության հարվածների քանակ:

0

Օբյեկտի բոլոր հասանելի տարբերակները:

https://arar.sci.am/publication/99618

Ցույց տուր նկարագրությունը RDF ձևաչափով:

RDF

Ցույց տուր նկարագրությունը OAI-PMH ձևաչափով։

OAI-PMH

Օբյեկտի տեսակ՝

Նման

Այս էջը օգտագործում է 'cookie-ներ'։ Ավելի տեղեկատվություն